Over ons

Aangenaam met u kennis te maken: wij zijn Conservatrix. Een volledig zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij. Sinds 1872.

Conservatrix is gespecialiseerd in levensverzekeringen, pensioenen en hypotheken. Wij werken voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Onze kracht? Degelijk denkwerk in hechte samenwerking met uw financieel adviseur. Dat klinkt wellicht wat behoudend. En dat is in onze visie nu precies een van de belangrijkste eigenschappen waarover een verzekeraar moet beschikken.

Aangenaam kennis met u te maken. Wij zijn Conservatrix.

De belangen van bestaande klanten staan bij Conservatrix voorop. Conservatrix richt zich vanaf 1 januari 2015 volledig op het bedienen van haar bestaande klanten. Het is niet mogelijk om nog een nieuwe verzekering bij Conservatrix af te sluiten.

Heeft u een verzekering van Conservatrix? Dan kunt u met vragen altijd terecht bij uw financieel adviseur of bij onze afdeling Relatiebeheer via 035 - 548 08 72.

Wat klanten van ons vinden

Wij vinden het belangrijk om te weten wat onze klanten van ons vinden. Niet alleen omdat het ons nieuwsgierig maakt, maar nog meer omdat wij u daardoor nog beter van dienst kunnen zijn. Daarom laten wij regelmatig onderzoek uitvoeren onder onze klanten. En gaan wij graag de dialoog aan met onze particuliere en zakelijke klanten en met onze intermediaire relaties. Over de resultaten daarvan zijn wij open en eerlijk.

Onze klanten zijn tevreden

Naar aanleiding van de uitkomsten van het onderzoek blijkt dat onze verzekeringnemers tevreden zijn. Zo geven onze verzekeringnemers ons in 2017 een gemiddeld rapportcijfer van 7,25.

Op www.verzekeraarsinbeeld.nl vindt u alle resultaten van het onderzoek, dat onder bijna vijftig verzekeraars heeft plaatsgevonden. Zo vindt u hier onze rapportcijfers voor de onderwerpen ‘vertrouwen’, ‘tevredenheid’, ‘klantgerichtheid’, ‘deskundigheid’, ‘duidelijkheid’ en ‘contact’. Op deze website leest u ook een aantal klantreacties en kunt u de tevredenheid van verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken.

Onze betrokkenheid

Wij geloven in hechte samenwerking met onafhankelijke financieel adviseurs. Een specialist die de tijd neemt om de vaak complexe materie samen met u te bespreken. Dan weet u zeker dat u een advies krijgt dat 100% aansluit op uw wensen. Dankzij een landelijk netwerk zit er altijd iemand bij u in de buurt. Als het moet, maakt uw adviseur de zaken natuurlijk met de grootste spoed voor u in orde. Maar in de meeste gevallen kunt u er gerust nog een nachtje over slapen. U hoeft niet over één nacht ijs te gaan.

Wij geloven in hechte samenwerking met onafhankelijke financieel adviseurs.

Betrokken dienstverlening

Het kenmerkende karakter van Conservatrix ziet u ook terug in de grote mate van betrokkenheid bij al onze relaties. Of het nu gaat om klanten, adviseurs of leveranciers, wij kiezen bewust voor een platte organisatie met korte lijnen. Er is veel direct contact met elkaar. Alleen op die manier kunnen we u goede service geven.

Betrokken organisatie

De wet stelt eisen aan onze interne organisatie en financiële positie. Uiteraard staan wij onder toezicht van De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiële Markten. Ook zijn wij lid van het Verbond van Verzekeraars, een organisatie die doorlopend hoge kwaliteitseisen stelt aan haar leden.

Onze degelijkheid

Misschien heeft u nooit eerder van Conservatrix gehoord. We werken namelijk uitsluitend samen met onafhankelijke adviseurs. Volgens ons is dat de beste manier om u te verzekeren van degelijk advies.

Wij hechten grote waarde aan direct contact van mens tot mens.

Wij hechten grote waarde aan degelijkheid, grondigheid, direct contact van mens tot mens. Omdat we vinden dat alle betrokkenen daar uiteindelijk het meest bij gebaat zijn. Zo praten we nooit zonder eerst te luisteren. We hebben korte lijnen, bij ons zijn er bijvoorbeeld geen call centers. Dat is onze overtuiging bij Conservatrix. Een beetje conservatief is zo gek nog niet.

Duidelijkheid over de omgang met fraudeurs

Het komt helaas voor dat mensen misbruik maken van hun verzekering. Dat misbruik kost ons en onze eerlijke klanten geld. Om onze klanten en onszelf te beschermen voeren wij daarom een actief fraudebeleid om misbruik tegen te gaan. Op deze pagina leest u wat wij verstaan onder fraude, hoe wij fraude opsporen en welke maatregelen wij nemen wanneer er sprake is van fraude.

Onze gastvrijheid

Vanzelfsprekend is uw financieel adviseur het eerste aanspreekpunt voor al uw vragen. Maar natuurlijk is ook Conservatrix voor u gemakkelijk te bereiken.

Gastvrij onthaal

Eén telefoontje en de receptioniste verbindt u direct door. U krijgt een medewerker aan de lijn met verstand van zaken, die u meteen verder helpt. Vaak willen klanten ook persoonlijk met ons kennismaken. Dat is geheel wederzijds. Tijdens werkdagen ontvangen wij u graag in ons kantoor in Utrecht. Welkom!

Kopje koffie

Werken bij Conservatrix

Conservatrix zit momenteel in een transitiefase. De focus ligt op groei. Hierbij is veel ruimte voor persoonlijke ambities.

Conservatrix is ambitieus. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die van aanpakken weten. Je komt terecht in een open, frisse en informele organisatie. Wij kennen vrijwel geen hiërarchische lagen en omdat we relatief klein zijn ken je al je collega’s.

We zijn gevestigd in Utrecht Papendorp. Papendorp ligt zeer centraal en is dus goed bereikbaar via zowel het openbaar vervoer als met de auto. Op de campus kun je gebruik maken van allerlei faciliteiten zoals een uitstekend bedrijfsrestaurant, leenfietsen, bootcamp, gezellige borrels, een stomerijservice en een kleermaker.

Vacatures

Wij hebben momenteel de volgende vacatures openstaan: