Advies

U kunt een financieel product direct bij een bank of verzekeraar afnemen. Of u kiest voor een onafhankelijk financieel adviseur. Een onafhankelijke adviseur helpt u zoeken naar de juiste oplossing. Bijvoorbeeld wanneer het gaat over uw hypotheek of uw pensioen. Een onafhankelijk adviseur kent uw persoonlijk situatie. Hij vergelijkt meerdere aanbieders voor u. Ook heeft hij geen afspraken met banken of verzekeraars. Daardoor bent u verzekerd van een oplossing die het beste bij u past.

Waarom financieel advies?

Op de website waaromfinancieeladvies.nl vindt u meer informatie over de voordelen van onafhankelijk financieel advies. Wilt u persoonlijk contact? Via onze zoekfunctie vindt u gemakkelijk een onafhankelijk financieel adviseur bij u in de buurt. Hij helpt u graag.

Zoek een adviseur

Maak een afspraak met een financieel adviseur

Wij geloven in hechte samenwerking met onafhankelijke financieel adviseurs. Specialisten die de tijd nemen om de vaak complexe materie samen met u te bespreken. Dan weet u zeker dat u een advies krijgt dat 100% aansluit op uw wensen. Dankzij een landelijk netwerk zit er altijd iemand bij u in de buurt. Als het moet, maakt uw adviseur de zaken natuurlijk met de grootste spoed voor u in orde.

In het formulier kunt u uw gegevens achterlaten. Een financieel adviseur neemt dan snel contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht.